O noua echipa TPM Medias in Macedonia

MacedoniaChemarea “Hai în Macedonia şi ajută-ne” a răsunat şi anul acesta. Pastorul Jimmy din Macedonia (un nigerian uriaş cu un glas ca de tunet că-l auzi de la 3 străzi când vorbeşte şi cu o inimă la fel de mare şi plină de pasiune pentru Dumnezeu) ne-a invitat să-l ajutăm. “Macedonia are nevoie de oameni gata să vesteasca Evanghelia prin toate căile posibile. Nu avem timp să aşteptăm până când bărbaţii macedonieni se întorc la Dumnezeu” zicea el, “şi femeile pot evangheliza că Dumnezeu le-a înzestrat cu daruri. Haideţi să ne ajutaţi să arătăm dragostea lui Dumnezeu pe străzile Macedoniei, prin oraşe şi sate. Cum? Prin marşuri de rugăciune, discuţii unu la unu cu oamenii şi rugăciune, cântece şi drame, mărturii, predici, programe de copii şi adolescenţi.”

Am auzit chemarea şi am dat curs gândurilor. Dumnezeu iubeşte mult Macedonia (e chiar menţionată în Biblie de multe ori). Nostalgia m-a apucat gândindu-mă la oamenii din Macedonia cu care am intrat în contact şi pe care i-am văzut şi slujit altă dată. Ce oameni frumoşi însetaţi după Dumnezeu sunt macedonienii!!! Mă vedeam mergând zilnic zeci de km de la un sat la altul, uneori cate 12 -14 oameni înghesuiţi într-o maşină de 8 locuri, pe o zăpuşeală de-ţi venea să mergi la scăldat, dar cu dorinţa de a ajunge la cei care încă n-au auzit de dragostea lui Dumnezeu. Chiar că ne simţeam ca pe vremea apostolilor!!!

Damaris, Cristina, Dani, Evelina şi Beta se pregătesc pentru a sluji nevoilor din Macedonia. Plecarea: joi, 20 mai.

Rugaţi-vă:

  • înţelepciune în pregătire pentru slujire la evanghelizare de stradă, în grupuri de casă (bisericuţe nou formate după evanghelizarile din anii trecuţi), lucrare cu copiii şi tinerii.
  • ungerea Duhului Sfânt în tot ce facem şi pasiune pentru cei pierduţi
  • să fim modele pentru tinerii de acolo prin unitatea şi credincioşia noastră
  • finanţele necesare (mai avem nevoie de 500 Euro pentru toată echipa)

Fiţi binecuvântaţi în umblarea voastră cu Dumnezeu!

In numele echipei, Beta Mereu