Tot pamantul – Cecilia – India

”… s-a facut un munte mare si a umplut tot pamantul… Ea va sfarama si va nimici toate acele imparatii si ea insasi va dainui vesnic.” – Daniel 2v35,44

Dumnezeul Cerurilor, care are intelepciunea si puterea i-a descoperit lui Daniel, omul prea iubit de Domnul aceste versete, de fapt visul pe care l-a avut Nebucadnetar. Intelesul visului m-a incurajat foarte mult. Piatra, care a sfaramat chipul, s-a facut un munte mare si a umplut tot pamantul.

Imparatia lui Dumnezeu umple tot pamantul si nu va fi nimicita niciodata.” Evanghelia aceasta a Imparatiei va fi propovaduita in toata lumea, ca sa slujeasca de marturie tuturor neamurilor” – Matei 24v14. Daca aceata Imparatie nu va fi nimicita niciodata pentru ca este vesnica, nu ar trebuie sa ne ingrijoreze nimic, ci cu mai multa ravna sa vestim Evanghelia.

Ultimul lucru pe care l-a spus Domnul Isus inainte de a se inalta la cer a fost acesta: „Isus S-a apropiat de ei, a vorbit cu ei si le-a zis: „Toata puterea Mi-a fost data in cer si pe pamant. Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Si invatati-i sa pazeasca tot ce v-am poruncit. Si iata ca Eu sunt cu voi in toate zilele, pana la sfarsitul veacului. Amin” – Matei 28v18-20.

Chemarea Domnului de a merge pana la marginile pamantului este pentru fiecare: copil, tanar si batran. Poate te gandesti cum se poate face lucrul acesta? Misiune inseamna sa te pui pe altarul Domnului ca o jertfa vie, iar inima ta sa fie cuprinsa de harul si dragostea Lui incat sa zici: “Cu pretul vietii mele, Numele Lui merita sa fie Inaltat si Preamarit. Pentru El si de dragul Lui fac orice El doreste!”

Alaturi de cele spuse, aduc la cunostinta dumneavoastra lucrarea din India. Evanghelia cucereste si transforma inimi si vieti. La Scoala de Ucenicie care inca este in desfasurare, acolo unde m-a pus Domnul sa slujesc printre indieni, vad puterea si harul Sau care lucreaza in vietile studentilor prin orice activitate, prin cursurile si lucrarile practice.

Prima parte a scolii s-a terminat si pot spune ca este minunat sa vezi schimbarile care se petrec in viata fiecaruia, prin puterea lui Dumnezeu. Prin harul Domnului, din personalul si studentii care sunt, s-au format doua echipe pentru a merge sa-L faca cunoscut pe El, in aceasta perioada de practica a scolii.

O echipa a plecat spre Bodghaya si cealalta spre Mahua, amandoua destinatiile fiind in statul Bihar. Apoi, vor pleca spre Indore si Andra, iar cealalta echipa spre West Bengal.

Acum cateva zile am vorbit cu Esther si mi-a spus ca in Bodghaya au mers la intalniri de casa, au facut evanghelizare deschisa si la orfelinat au avut program cu copii in fiecare zi. Cred ca este important sa ne rugam si specific pentru fiecare pe nume: Esther, Laveen, Amit, Amod, Santosh, Rani, Habil, Barun, Priscila, Beena, Prithibi si Pankaj.

Domnul lucreaza! Sa ne rugam ca Domnul sa binecuvanteze cele doua echipe cu putere fizica, intelepciune, protectie, indrazneala si banii necesari, care sa acopere nevoile financiare. El sa lucreze la inima celor care vor auzi Evanghelia si toti sa-L primeasca pe El.

In numarul trecut va spuneam ca in luna octombrie voi ajunge in Romania, odata cu expirarea vizei. Am avut o calatorie frumoasa si fara peripetii. Va multumesc mult, cu acest prilej, pentru rugaciunile inaltate. Ma bucur sa fiu acasa si va rog sa ma pastrati in rugaciunile dumneavoastra ca Domnul sa ma ajute sa fiu o binecuvantare.

Domnul Dumnezeu Tatal nostru si Domnul Isus Cristos sa va binecuvanteze la acest sfarsit de an si El sa va dea bucurie, pace si mult har! Fie ca Sarbatoarea Nasterii Domnului Isus sa cuprinda multe inimii si sfarsitul anului 2011 sa aduca hotarari sfinte, iar cu ajutorul Sau, marturia noastra despre Domnul Isus sa fie intarita cu semne, puteri, felurite minuni si cu darurile Duhului Sfant impartite dupa voia Sa.

Multumesc foarte mult pentru sacrificiul imens depus in rugaciune, cat si financiar pe tot parcursul anului 2011 pentru lucrarea din India. Cu siguranta, Domnul va rasplati celor care impreuna cu noi investesc pentru inaintarea Evangheliei.

Cecilia